NAŠE MALÉ VOLEJBALISTKY NEJLEPŠÍ V KRAJI

Neratovice – Ve dnech 25. a 26. ledna 2020 se v Neratovicích uskutečnil další ročník Středočeského festivalu v barevném minivolejbale. Zúčastnilo se ho 218 družstev z 24 oddílů a soutěžilo se v šesti věkových kategoriích. Hraje se na zmenšeném hřišti s upravenými pravidly. Např. nejmladší děti ve věku 5 – 7 let hrají ve dvou přehazovanou, nejstarší dvanáctiletí již hrají klasický volejbal ve třech hráčích.

Kralupy patří každoročně na Festivalu k nejlepším a ani letos tomu nebylo jinak. V obou nejstarších kategoriích, v modré a zelené, máme dvě sady medailí!

V modré kategorii zvítězily a získaly pohár Aneta Kramerová, Karolína Dífková a Terezie Čiháková. Od roku 2013 se jedná o SEDMÉ vítězství kralupských děvčat v této kategorii! Třetí místo letos vybojovala Natálie Tučková, Viktorie Honzátková a Nela Slavíková. Obě naše družstva se bohužel setkala předčasně již v semifinále a trenéry daný cíl – první a druhé místo, tak nemohly splnit do puntíku.

Vynikající úspěch zaznamenala i naše zelená družstva. V této kategorii získaly stříbro Barbora Humlová, Šárka Hronová a Simona Vašková, bronz Adéla Hiklová, Kristýna Srbová, Magdalena Weinertová a Zuzana Helebrantová.

Autor:admin