Kralupská technopárty se mnoha účastníků nedočkala

Kralupy nad Vltavou – Páteční jednodenní technopárty na louce za kralupským koupalištěm nazvaná „Tancem za sluncem“ byla letos navštívena poměrně slabě. I do velmi pozdního večera sem průběžně dorazilo přibližně do 200 osob, tedy pokud nepřipočteme stánkaře, jednotlivé pouštěče a lidi kolem techniky.

Organizátoři letos bohužel akci „Tancem za sluncem“ vyvěsili pouze jako „událost“ na Internet, nepomohly ani tři krátké články v lokálním tisku. Bohužel, na Internetu se kliká velmi snadno, ale nadšené virtuální očekávání a praktická účast se ve výsledku mnohdy značně liší! Virtuálně přislíbená účast skoro šesti stovek údajně klikajících se však v praxi nekonala.

Tancovat bylo možno před třemi systémy. Před prvním se nepohupoval téměř nikdo, před dalšími dvěma vždy tak do dvacítky lidí. Řada přihlížejících pouze postávala a vedle pouštěčů sledovala výkony partičky provazochodců, tanečnic s obručemi atd.

Všechny tři systémy naštěstí nehrály na plné koule, a tak si návštěvníci mohli spolu ve velmi přátelské atmosféře i normálně povídat nebo si v klidu dát velký boží hamburger a třeba i uzenku nebo tekutý chléb českého lidu.

Za pulty jednotlivých systémů stáli především Kralupáci posílení o kolegy z Rokycan. Na vystoupení starších „zavedených firem“ po půlnoci navázala kralupská teenagerská partička Masto Crew, která si vzala na starost závěrečné dvouhodinové finále.

autor a foto: Martin Tlustý

Autor:admin