Stále se něco děje

KRALUPY n. Vlt. – Přelom ledna a února se tradičně nese v duchu zápisů budoucích prvňáčků. I letos se na ně moc těšíme. A proč si zvolit naši školu?

Jsme středně velká škola, která prošla poslední roky velkou modernizací prostor nejen vnitřních, ale i venkovních. S obnovou jsme dovybavili třídy moderními interaktivními tabulemi, počítačovou učebnou a novými učebními pomůckami.

Tak, jak je dnes běžné, i my nabízíme zdravé ovocné svačinky, mléčné automaty a chutnou stravu v naší školní jídelně.

Pro žáky jsou připravené celoroční zajímavé projekty ze všech kategorií výuky, stejně tak projekty jednodenní, které jsou zpestřením a obohacením výuky. Žáci mají možnost účastnit se nejrůznějších matematických soutěží a olympiád – z biologie, dějepisu, přírodopisu a zeměpisu. Pro žáky 8. a 9. tříd připravujeme chemickou přednášku se studenty ČVUT.

Celoročně se naši žáci zúčastňují sportovních klání ve fotbale, florbale a jiných sportovních soutěží. Každoročně pořádáme sportovní den s disciplínami tradičními i méně tradičními.

Setkáváme se na recitačních soutěžích, družinových karnevalech, vánočních jarmarcích a spoustě dalších akcí, na kterých jste všichni již dnes vítáni.

Škola, zvídavost a touha se setkávat se spolužáky však není jen dílem prostředí, ve kterém se všechny akce konají. Je to o kolektivu lidí, o jejich úctě, respektu a přátelství, které mezi sebou mají a mohou předat dál.

Těšíme se na vás nejen u zápisu, ale i při dalších setkáních, která plánujeme pro budoucí prvňáčky, aby si zvykli na naši školu a prostředí, ve kterém se od září budou potkávat nejen se svými spolužáky, ale i svými vyučujícími.

Kolektiv učitelů ZŠ Václava Havla

Autor:admin