FK ČECHIE KRALUPY – SOKOL ŘEPÍN 1:1

KRALUPY n. Vlt. – Ve 12. kole mistrovské soutěže jsme na domácí půdě přivítali mužstvo Sokola Řepín „B“. 

Hosté předvedli hru, která neodpovídá jejich postavení v tabulce, a začali velice nebojácně. Už ve 2. minutě se dostali do šance, ale střela skončila vedle naší branky. V 10. minutě byli už úspěšnější. Po zaváhání naší obrany se hostující hráč dostal do brejku a prostřelil našeho brankáře. O minutu později jsme mohli vyrovnat, ale dalekonosná střela Měchury skončila na břevně. Ve 39. minutě se nám povedla krásná akce. Sluka uvolnil Měchuru, který obešel dva protihráče ve vápně a našel přihrávkou úplně volného Paprňáka, pro kterého nebyl problém skórovat 1:1.

V 43. minutě jsme měli možnost vstřelit další branku. Měchura vystihl malou domů soupeře, ale v tísni hlavou nedokázal dostat míč do sítě. Hosté se také snažili, ale jejich pokusy stačila naše obrana zlikvidovat.

Ve druhém poločase jsme začali velice aktivně. V 50. minutě se ve vápně uvolnil Měchura, ale jeho přihrávku na volného Paprňáka obrana zablokovala. V 55. minutě zahrával tr. kop Mynařík. Na jeho centr si naskočil Prejza a jeho střela hlavou skončila na břevně. Hosté nezůstali nic dlužni. V 59. minutě zahrávali rohový kop a brankář Hubička s námahou vyrazil na roh. Trenér Hořínek provedl střídání. Místo Sluky nastoupil Hubička T.

V 64. minutě trenér Hořínek opět střídal. Měchuru nahradil Kovář. Ani po vystřídání se nám hra nedařila a nevytvářeli jsme si šance. Naopak to byli hosté, kteří se dostali do obrovské šance. Po chybě naší obrany se řítil hostující útočník sám na našeho brankáře. Brankář Hubička včasným vyběhnutím tuto šanci perfektně zlikvidoval. V 80. minutě střídal Jareš Vlka. V 83. minutě jsme měli šanci na změnu skóre. Jareš přihrál do vápna Všolákovi, který střelou z první překopl bránu. V 85. minutě nahradil zraněného Paksiho Petříček.

V normální hrací době skončilo utkání nerozhodně, a tak na řadu přišly pokutové kopy. Při proměňování jsme měli pevnější nervy a zvítězili jsme 5:4. Získali jsme bod navíc. Penalty proměnili: Paprňák, Hubička T., Vydřihost, Petříček, Všolák.

 AUTOR: B. Běhounek

Autor:admin