Dopravní hřiště v areálu ZŠ Třebízského je těšně před dokončením

V areálu ZŠ Třebízského byla v průběhu letních prázdnin realizována výstavba nového dopravního hřiště, která je součástí I. etapy projektu s názvem „Modernizace sportovních ploch v ZŠ Třebízského“. Projekt zahrnuje vybudování křižovatky s řadicími pruhy, stykové křižovatky, výjezdy na místo ležící mimo silnici, okružní křižovatku, jednosměrnou komunikaci, železniční přejezd, parkoviště, přechod pro pěší s ostrůvkem, úseky se zákazem předjíždění a další podpůrné výukové prvky. Na dopravním hřišti naleznete cca 210 m komunikací, cca 200 m chodníků a tribunu pro diváky. Podle místostarosty Libora Lesáka bude možné, aby v případě zájmu sloužilo dopravní hřiště také pro ostatní spádové školy, školky i širokou veřejnost. Návštěvníci se s největší pravděpodobností budou muset řídit provozním řádem, včetně určené otevírací doby.

Město Kralupy nad Vltavou děkuje všem subjektům, jež na výstavbě hřiště podílely těmito finančními částkami: Rezidence Kralupy s.r.o. (250 000 Kč), Montako s.r.o (55 000 Kč), Unipetrol RPA, s.r.o. (750 000 Kč) a Synthos S.A. (240 000 Kč).

Sytuacja w firmie chemicznej Synthos S.A. - InfoBrzeszcze.plDeveloperské projekty | Komerční bankaMONTAKO - obchod s.r.o. - Valenta ZT s.r.o.

Autor:KZ