Festival filmové hudby se uskuteční již počtvrté

Středočeský kraj – Lázeňské město Poděbrady bude ve dnech 29. 8. – 1. 9. 2019 již počtvrté hostit Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady, který bude interaktivním zážitkem pro všechny věkové skupiny. Jde o  kombinaci hudby a moderních technologií, video projekcí a bohatého zábavného programu v lázeňském parku.

Už nyní se můžete těšit na páteční speciální koncert Šakalí léta v Soundtrack stanu – Hlavní stage, koncertní provedení legendárního filmu z 90. let s velkoformátovou projekcí, s Martinem Dejdarem v hlavní roli a s hudbou Ivana Hlase. Jako každý rok, bude i letos uvedena jedna z klasických českých pohádek, tentokrát možná ta nejvtipnější – Šíleně smutná princezna. Velkoformátová projekce, živá hudba a tentokrát i živý zpěv dvou hereckých a pěveckých hvězd, Bereniky Kohoutové a Jana Ciny. A kdo ví, třeba se potkáte i s některými ze známých osobností, které k filmu neodmyslitelně patří!

Více na https://www.lazne-podebrady.cz/kulturni-akce/1059-soundtrack-podebrady-2019?gclid=EAIaIQobChMItqyhwPOG5AIVCeR3Ch1c2wXPEAAYASAAEgIRhvD_BwE

Autor:admin