Pozvánka na setkání s Ivankou Devátou

Senioři, přijďte mezi nás!

Po letní přestávce obnovíme společná setkání a činnosti v rámci projektu V Kralupech společně. S finanční podporou města Kralupy budeme pokračovat v tvořivých dílnách dětí a seniorů i v zeměpisných přednáškách. Také zájemci o „seniorskou“ němčinu se budou opět pravidelně scházet ve čtvrtek dopoledne. Nabídneme vám i další příležitosti pro aktivní trávení volného času a akce dle vašeho zájmu.

Na jaře měla úspěch beseda s paní Ivou Hüttnerovou, a tak rádi navážeme podobným programem. Tentokrát to bude povídání s paní Ivankou Devátou.

Ivanka Devátá je známá herečka s velkým vypravěčským talentem. Možná máte v knihovně její knížky povídek, které s nadhledem a humorem líčí životní zkušenosti. Program bude doprovázen známými písničkami, které si můžete společně zazpívat s harmonikářem, tak jak to bylo na červnovém setkání Vítání léta v zahradě domů s pečovatelskou službou.

Těšíme se na všechny zájemce z Kralup i okolí 14. září 2022 ve 13:00 hodin ve společenském sále zeleného domu s pečovatelskou službou na sídlišti Cukrovar.

Dagmar Knöpfelmacherová

Autor:KZ