Milujeme naše teenagery – kurs pod záštitou starosty města

První citová vzplanutí, hormonální změny, tlaky vrstevníků i médií – být teenagerem zkrátka není v dnešní době lehké… A co teprve být jejich rodičem!

Po úspěšném loňském kursu Manželské večery jsme se letos rozhodli nabídnout rodičům dospívajících dětí kurs Výchova teenagerů. Dozvíte se, jak naplňovat potřeby teenagerů, jak nastavit hranice, podporovat jejich zdravý emocionální rozvoj i jak jim pomoci dělat dobrá rozhodnutí – to vše s humorem a příklady z praktického života.

Kurs je převzat z anglického vzoru, který běží v mnoha zemích světa již přes 20 let. Kurs je postaven na křesťanských principech. Je vhodný pro rodiče věřící i nevěřící, pro páry i pro osamělé maminky či táty. Více informací na www.manzelskevecery.cz.

Sérii 5 večerů zahájíme 8. října v 18.30 v Hotelu Sport. Nezisková cena kursu 600 Kč/ osobu pokrývá občerstvení a příručku. Kapacita kursu je omezena na 16 osob.

Přihlásit se můžete již nyní e-mailem na adrese jiri.kostal@budovyprukaz.cz.
Případné dotazy rádi zodpovíme na tel. č. 774 893 565 – Jiří Košťál.

Těšíme se, že se vzájemně povzbudíme v tom, jak s moudrým nadhledem prožít to úžasné a neopakovatelné období s dospívajícími dětmi!

Za stanici Církve Bratrské v Kralupech

Radislav Novotný a Jiří Košťál

Autor:KZ