V Lobečku je nová elektronická tabule

Před budovou KaSS Vltava byla zabudována nová elektronická tabule, která je přímým ekvivalentem radniční úřední desky. Obdobné zařízení je již k dispozici i v blízkosti Masarykova mostu, resp. turistického iCafé. „Rozhodli jsme se, že i do Lobečku tento typ veřejné elektronické tabule umístíme. Občané už tedy nemusí chodit ,za most´, ty nejdůležitější informace budou mít možnost získat i na tomto místě,“ uvedl kralupský místostarosta Libor Lesák.

Uživatelé prostřednictvím této tabule mohou nahlížet do veřejně přístupných materiálů, dostane se jim informací od konkrétních odborů, samozřejmostí jsou i zprávy z oblasti turistiky. V dalších měsících by však mělo dojít k rozšíření portfolia poskytovaných služeb, což podtrhují i slova Libora Lesáka.

„Protože se tabule nachází v blízkosti KaSSu, rádi bychom zde promítali i upoutávky na kulturní akce. Lidé, kteří třeba navštíví kino či divadlo, budou mít možnost se i touto cestou dozvědět o plánovaném programu. Rovněž je pak počítáno s prezentací vybraných reportáží TV Kralupy. Rozhodně bych si přál, abychom bezezbytku využili veškerý funkční potenciál, který tato deska bezpochyby má.“

Aleš Levý, tiskový mluvčí

Autor:KZ