Sport o víkendu 49 (10.06. – 12.06. 2022)

FOTBAL

I.B třída

Slavoj Stará Boleslav – FK Kralupy 1901 1:3

(kralupští fotbalisté mají před závěrečným kolem zajištěný postup do I. A třídy)

Více zde: https://melnicky.denik.cz/fotbal-kraj/vytouzeny-postup-kralup-slavila-i-legenda-sparty-jsme-radi-souper-byl-vyborny-20.html 

IV. třída

FK Čechie Kralupy – FK Kralupy 1901 B 0:4 (0:1)
Branky: 3x Matějček, Pakandl
Sestava FK Čechie Kralupy: Pospíšil – Lorenc, Prejza, Kovář, Prášil – Dobiáš, Sluka, Moravec, Švéda, Novák – Kovář
Střídali: Michňo, Hamák, Beránek, Pokorný, Havel, Pešek, Gaško

(Fotbalisté FK Kaučuk Kralupy B mají před posledním kolem zajištěný postup do III. třídy.)

Fotogalerie (Jan Sláma): https://janslama.rajce.idnes.cz/25._kolo_IV._trida_21_22_OFS_Melnik_Cechie_Kralupy_-_FK_Kralupy_1901_B_0_4_0_1/

Dorost (I. A třída)

FK Kralupy 1901 – FK Čechie Kralupy 3:1 (1:1)
Gól FK Čechie Kralupy: Gaško
Sestava FK Čechie Kralupy: Hamák – Mašek, Lorenc, M. Čech, Vojtek – Horák, Brož, Marsa, Novák, Horák – Gaško
Střídali: Berka, Pokorný, Barnat, Marx


MISTROVSTVÍ REPUBLIKY V TURISTICKÉM ZÁVODĚ

Vrcholem letošní sezony TZ bylo Mistrovství ČR, které proběhlo v sobotu 11.6.2022 v Kožlanech (okres Plzeň sever).  Z TOM – KČT Kralupy nás startuje 19 a určitě zde zanecháváme dobrý dojem.
 
Získáváme bronzovou medaili v kategorii nejmladších žáků – Štěpán Homolka  a v kategorii starších žákyň – Eliška Beranová. Potěšilo i 3 místo mezi všemi žákovskými kolektivy.
 
Na rozšířené pódium dosáhli – 4.místo Jakub Hofman (muži A) / 5.místo Linda Bínová (nejmladší žákyně), Jaroslav Beran (mladší žáci), Zdeněk Karhan (muži A) / 6.místo Jan Benda (nejmladší žáci), Markéta Váňová (mladší žákyně), Blanka Rosáková (ženy A), Jan Vavřík (muži A).
 
Získali jsme i 8 nominací do reprezentace České republiky na mezinárodní mistrovství, které proběhne v září 2022 v Orlové.
 
ČESKÝ POHÁR V TURISTICKÉM ZÁVODĚ

Čtvrtým závodem byl dokončen seriál Českého poháru v Turistickém závodě – bojovalo se na tratích v Hostíně, Brně, Dětmarovicích a Kožlanech.
 
Na nejvyšší příčku a vítězem Českého poháru se stal v kategorii mladších žáků Jaroslav Beran, navíc jsme vybojovali i dvě čtvrtá místa (starší žákyně – Eliška Beranová, muži A – Vojtěch Kozelka), dvě pátá místa ( ženy A – Blanka Rosáková, muži A – Jan Vejrosta), tři šestá místa ( mladší žáci – Martin Bína, ženy A – Klára Buncová, muži A – Jakub Hofman).
 
Mezi žákovskými kolektivy končíme na 4. místě a mezi dospělými kolektivy na 6.místě.
 

MTB PODRALSKO

V neděli 12. června 2022 proběhl v Osečné proběhl 12. ročník MTB Podralsko. Do závodu vyrazila dvojice bikerů KČT MTB Kralupy – Romana a Zdeněk Vejrostovi.  Zvolili si trasu 25 km krásným prostředím a s nově zařazenými technickými úseky. 

Romana končí v kategorii ženy 40+ jednoznačně na 1. místě  a Zdeněk v kategorii 60+ těsně za stupni – na 4. místě.

Autor:KZ