Úspěchy kralupského divadla Scéna

Místní amatérský divadelní spolek Scéna Kralupy letos slaví svou 90. sezónu. A nemohl si nadělit lepší dárky. S komedií od Woodyho Allena Central Park West se zúčastnil krajské postupné přehlídky Tříska 2022, která se odehrávala v Disku v Praze. Odborná porota ve složení profesionálních divadelníků nás doporučila na Národní přehlídku amatérského činoherního divadla Divadelní piknik Volyně 2022, která se koná v jižních Čechách na začátku července.

S naší nejnovější hrou od britské dramatičky Charlotte Keatley „Máma říkala, že bych neměla“ jsme nejenom vyprodali na konci března Činoherní klub v Praze, ale na krajské přehlídce v Mostě s názvem Přemostění 2022 jsme získali další doporučení na Divadelní piknik 2022, čestné uznání za inscenaci a cenu poroty za herectví všech čtyř hereček.

Tímto i srdečně zveme na představení „Máma říkala, že bych neměla“, které budeme hrát 8. 5. 2022 od 20:00 v naší divadelní Klubovně. Datum není náhodné, je to na Den matek, proto vezměte svou mámu nebo babičku a darujte jí dárek – společný zážitek v divadle. Těšíme se na vás a přejeme krásné květnové dny.

Za DS Scéna Kralupy
Helena Plicková

Autor:KZ