Ohlédnutí za letními tančírnami taneční skupiny Mladých seniorů

Letní měsíce uplynuly jako voda a naše taneční skupina Mladých seniorů má za sebou uspořádání čtyř úspěšných tančíren pod širým nebem. I přes místy hrozící nepřízeň počasí, která si vyžádala přesunutí živé hudby na jiný termín, si můžeme říct, že nakonec vše dopadlo velmi dobře.

Na tančírny přišli nejen členové TSK MLS a jejich přátelé a známí, ale potěšila nás i velká skupina „neznámých“ lidí. Na ploše před městským úřadem se tak střídalo množství párů, které bychom mohli počítat v desítkách. Hudba přilákala i náhodné kolemjdoucí, kteří se často přišli podívat, a někteří si i zatančili. Ať už se ozývala živá či reprodukovaná muzika, zůstal parket málokdy prázdný. Je potěšující vidět, že tanec má v Kralupech a okolí takto širokou základnu.

Poděkování patří městu za grantovou podporu, Markétě Vagnerové a Tomáši Vejvodovi za báječný živý doprovod na druhé tančírně a neméně skvělou country hudbu v podání Kralupského kytarového kvarteta při tančírně číslo tři. Díky si zaslouží i Terassa Caffé Bistro paní Kochmanové i se vším personálem, který se mezi námi také dost „natancoval“.

V září a říjnu naši veřejnou činnost utlumíme a vrátíme se zpět do sokolské tělocvičny, abychom zde dopilovali všechna vystoupení na náš třetí reprezentační ples. Na ten se můžou všichni tancechtiví těšit čtrnáctého listopadu, bližší informace určitě včas zveřejníme.

Markéta Pytelová

Autor:KZ