Magická noc trubadúrů se vrací

Praha – Musica, Theatrum, Magia! Magická noc trubadúrů se vrací a její ambicí je počtvrté v řadě dostát svému podtitulu! Festival se uskuteční 2. listopadu v den Památky zesnulých – na dušičky. V tento den si programově připomeneme i odkaz československého básníka a písničkáře Karla Kryla. Koncertní vystoupení skupin XIII. STOLETÍ a BRATRSTVO LUNY přinese speciální trubadúrské bonusy. Změna místa konání akce je podrobně vysvětlena ve čtvrtém vydání novin TRUBADÚR. Staré bohnické Divadlo Za Plotem, v areálu plném nádherných vzrostlých stromů, nabídne atmosféru a jedinečnou auru celému programu. Jedinou nevýhodou nového místa konání je omezená kapacita sálu. 

Na festivalu vystoupí: XIII. STOLETÍ; BRATRSTVO LUNY; Nezávislé divadelní studio De Facto Mimo; Divadelní soubor SCÉNA; Taneční skupina NADĚJE; URBEX TEAM Kralupy; Rytíři Fortuny; Petr Korál; Vojtěch Klimt; Petr Nutil a Lenka Vořechovská. 

Festivalový manifest – noviny TRUBADÚR můžete v Kralupech nad Vltavou získat zdarma v infocentru v přízemí radnice na Palackého náměstí. Lze si domluvit i osobní předání novin na emailu: HYPERLINK “mailto:bratrstvoluny@seznam.cz”bratrstvoluny@seznam.cz.

Další distribuční místa novin TRUBADÚR: Café Jirásek, Evropská 664/134, Praha 6 (přímo u východu z metra stanice BOŘISLAVKA); Želví doupě, antikvariát MĚLNÍK, Ostruhová 58; I-SOUND.cz hudební nástroje JIHLAVA, Benešova 16 a Studio Inkdividual Piercing & Tattoo Experience, Mánesova 1653/85, Praha – Vinohrady.

Stále je možné si rezervovat místo na besedách do naplnění kapacity salonku (po zakoupení vstupenky na festival) na emailu: HYPERLINK “mailto:bratrstvoluny@seznam.cz”bratrstvoluny@seznam.cz.

MONSTRA DESINFORMAČNÍHO CHAOSU: s Petrem Nutilem (zakladatel serveru Manipulatori.cz)
a MODERNÍ TRUBADÚR KAREL KRYL: s Vojtěchem Klimtem (předsedou Klubu Karla Kryla) 

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK:
https://goout.net/cs/divadlo/magicka-noc-trubaduru/bteke/+mignm/”https://goout.net/cs/divadlo/magicka-noc-trubaduru/bteke/+mignm/

FACEBOOKOVÁ UDÁLOST FESTIVALU:
https://www.facebook.com/events/846680979064186/

POZVÁNKA NA EXKLUZIVNÍ KONCERT XIII. STOLETÍ OD PETRA ŠTĚPÁNA:


autor: Jindřich Kohm,

organizátor festivalu

Autor:admin