Den otevřených dveří ÚO policie Mělník

MĚLNÍK – Dovolujeme si Vás pozvat na již třetím rokem pořádaný Den otevřených dveří, který se koná v areálu Územního odboru policie Mělník, Bezručova 2796, Mělník, dne 17. dubna 2019 od 14:00 do 18:00 hodin.

V policejním areálu proběhne ukázka policejních činností a vybavení, včetně ukázky některých prostor, například vnitřní střelnice, kde si zájemci pod dohledem zkušeného střelmistra budou moci zastřílet ze služební zbraně. Nově se představí oddělení hipologie z Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy s ukázkami práce koní.

Každou hodinu proběhne komentovaná ukázka, prezentace s ukázkou zbraní v 14:30 a v 16:30 hodin, výcviku policejních koní v 15:30 a v 17:30 hodin.

Zástupci vedení mělnické policie zde předají jedenácti sportovcům, kteří dosáhli nejlepších sportovních výkonů na sportovně charitativní akci Přes bariéry s policií, vstupenky na největší multižánrový festival VOTVÍRÁK 2019 konaný 14. 6. – 16. 6. 2019, které poskytl jako sponzorský dar organizátor akce. Své ceny si mohou sportovci vyzvednout během celého odpoledne.

Zájemcům o práci policisty poskytne připravený erudovaný tým vyčerpávající informace o průběhu přijímacího řízení a o samotné policejní práci.

Informace a fotografie z předchozích akcí naleznete na:
http://www.policie.cz/clanek/den-otevrenych-dveri-148130.aspx    
https://www.policie.cz/clanek/den-otevrenych-dveri-152735.aspx

autor: por. Mgr. Markéta Johnová DiS.,
KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE


Autor:admin