Vladimír Vymětalík, kralupský radní: Považuji se za Kralupáka, který má přehled o dění ve městě a má rád místní prostředí

Představujeme členy Rady města Kralupy nad Vltavou (Ing. Vladimír Vymětalík, Ph.D.)

Kde v současné době pracujete?

Jsem jednatelem společnosti sídlící v Kralupech nad Vltavou, která se zabývá projektovou činností ve výstavbě se specializací na zateplování budov. Dalšími činnostmi, které profesně vykonávám, je například provádění stavebního dozoru a diagnostiky staveb. V rámci technického poradenství se mimo jiné podílím na vývoji stavebních výrobků a následně zajišťuji potřebné zkoušky a dokumenty pro jejich uvedení na trh. V současné době působím také na pozici místopředsedy představenstva Cechu pro zateplování budov ČR, z.s.

Jak byste definoval svůj vztah ke Kralupům?

V Kralupech nad Vltavou nebo nejbližším okolí žiji celý život. Mám zde rodinu, přátele, sportuji za místní oddíl a pracuji zde. Považuji se za Kralupáka, který má přehled o dění ve městě a má rád místní prostředí. Kralupy nad Vltavou považuji za místo, kde se člověk může realizovat ve svých sportovních, kulturních, společenských a pracovních činnostech.

Jaké máte cíle v komunální politice?

Vždy mě zajímalo dění ve městě. Jak z pohledu sportovních a kulturních akcí, tak z pohledu rozvoje města, a to především ve stavební a dopravní oblasti. To byl hlavní důvod, proč jsem se rozhodl podílet na současné i budoucí podobě města a jeho okolí. Za důležitou považuji vzájemnou komunikaci, která povede k vytvoření funkčního a příjemného prostředí kolem nás.

Aleš Levý, tiskový mluvčí MěÚ

Autor:KZ