Burza práce proběhne v Mělníku

Střední Čechy – Krajská hospodářská komora Střední Čechy vás zve k návštěvě BURZY PRÁCE v Mělníku, která se koná ve středu dne 24. dubna 2019 od 10:00 do 16:00 hodin. Místo konání: Masarykův kulturní dům (U Sadů 323, Mělník).

Na akci nabídnou firmy z okresů Mělník, Kladno a Praha-Východ pracovní nabídky v oborech technických, v sociálních službách, v chemickém průmyslu, logistice, autodopravě, administrativě, obchodě, zemědělství a v dalších oborech.

Uplatnění mohou najít zájemci o práci s výučním listem, středoškolským vzděláním a také vysokoškoláci. Akce je příležitostí pro budoucí absolventy škol již nyní vyhledat vhodného zaměstnavatele, popřípadě získat praxi v zajímavé firmě. Příležitost najít práci mají také handicapované osoby a i maminky vracející se do zaměstnání po rodičovské dovolené. Poradenství pro nezaměstnané a popřípadě pro zájemce o změnu profese zajišťuje Úřad práce Mělník, přičemž je možné získat také informace o nabídce rekvalifikací apod.

Vítáni jsou nejen všichni zájemci o práci z řad nezaměstnaných, absolventi škol, ale i všichni ti, kteří se chtějí dozvědět o nabídkách firem a nabízených pracovních místech, která jsou v současné době aktuální na trhu práce ve Středočeském kraji.

Zájemci z řad zaměstnavatelů, kteří by chtěli na akci prezentovat svou nabídku, jsou vítáni. K prezentaci svých studijních oborů jsou přizvány i střední školy z regionu.

Přihlášení na sizlingova@komora.cz, tel. +420 702 020 489.

autor: Vladislava Šizlingová,

Krajská hospodářská komora Střední Čechy

 

Autor:admin