MUSICFEST oslavil svou plnoletost ve velkém stylu

Kralupy nad Vltavou – V pátek 2. listopadu 2018 se v hudebním klubu U Krkavce v Kralupech-Minicích uskutečnil již 18. ročník hudebního festivalu MUSICFEST, který se konal za podpory Města Kralupy nad Vltavou.

Letos se podařilo přivést do klubového prostředí velikou hudební a textařskou osobnost a to čím dál tím populárnějšího POKÁČE. Už před 17. hodinou postával hlouček netrpělivých návštěvníků před klubem a dalo se očekávat, že návštěvnost celé akce bude opravdu veliká.

První otvovicko-pražská kapela hrající rock-cover NOMAD odstartovala svůj skvělý koncert úderem 18. hodiny. Další kapela VOCAL BAND Markéty Aptové předvedla velice energickou pop-rockovou show založenou na čtyřhlasém vokálovém provedení, doplněnou skvělou souhrou všech muzikantů včetně vynikajícího saxofonu Borise Kubíčka.

Těsně před 21. hodinou se v místním klubu tísnilo více než 250 diváků, kteří čekali na hlavní hvězdu večera POKÁČE. Ten předstoupil před natěšené diváky přesně v 21:00 a svými hity Co z tebe bude, Vymlácený entry, Pošta a dalšími rozezpíval celý klub. V Pokáčově playlistu nemohl chybět ani duet Lovesongy, který si zazpíval s mladou devítiletou zpěvačkou Eminkou Jarešovou z Veltrus. Diváci mu vytvořili úžasnou atmosféru a po profesionálním hodinovém vystoupení nechtěli pustit Pokáče z podia. Pokáč ještě hodinu po vystoupení setrvával v klubu, rozdával autogramy a povídal si s fanoušky.

Aby se všichni opět dostali do pořádné rockové nálady, jako after párty nastoupila kralupská kapela Made in Garage, která nikdy nezklame a dá do svého vystoupení vždy maximum své energie.

Celá akce se nesla ve velice přátelském duchu, kdy si všichni zúčastnění dopřáli spoustu výborné hudby a vytvořili všem interpretům skvělou atmosféru vyprodaného hudebního klubu.

autor: Markéta Hrdinová,

organizátorka akce

foto: Kryštof Horák

 

Autor:admin