Veletrh škol VZDĚLÁVÁNÍ 2018

Mělník – Krajská hospodářská komora Střední Čechy ve spolupráci s Úřadem práce Mělník a za podpory města Mělníka pořádá prezentační výstavu škol VZDĚLÁVÁNÍ 2018. Akce se koná ve čtvrtek 1. listopadu 2018 v Masarykově kulturním domě od 9 hodin. Přestaví se zde střední školy především z okresů Mělník, Kladno, Mladá Boleslav, Praha-východ, Nymburk, ale také z Prahy a dalších vzdálenějších okresů, v loňském roce se účastnilo 43 středních škol, prezentovaly se zde i některé významné firmy.

Zveme k návštěvě všechny žáky základních škol s jejich rodiči, základní školy a zájemce o získání přehledu o tom, jaké střední vzdělání je v regionu nabízeno, jaké obory je možné studovat apod. Návštěvníci mohou pohovořit se zástupci škol a i se studenty škol, mohou získat informace o podmínkách studia, o stipendiích, o uplatnitelnosti studentů, o přijímacím řízení a úspěšnosti studentů školy. Informace zde naleznou nejen žáci, kteří volí obor středního vzdělání, ale všichni další, kteří se chtějí dále vzdělávat, doplnit si znalosti a dovednosti či získat zcela novou kvalifikaci.

Na místě budou přítomni také odborní pracovníci Informačního a poradenského střediska pro volbu povolání Úřadu práce ČR, kontaktního pracoviště Mělník, se kterými budou moci zájemci také konzultovat problémy související s rozhodováním o dalším studiu oboru a školy.

Zveme také zástupce firem, které mají zájem navázat blízkou spolupráci se školami v rámci praxí, exkurzí apod. Je to dobrá příležitost domluvit vše potřebné na jednom místě.

Akce bude zahájena v 9:00 úvodním slovem a přivítáním návštěvníků zástupci Krajské hospodářské komory Střední Čechy, města Mělníka a Úřadu práce ČR. Výstava potrvá do 16:00. Vítána je široká veřejnost, vstup je bezplatný.

V případě zájmu o další informace kontaktujte Vladislavu Šizlingovou, e-mail: sizlingova@komora.cz, tel. +420 702 020 489

autor a foto: Krajská hospodářská komora Střední Čechy

 

Autor:admin