V Kralupech nad Vltavou postaví Lidl další prodejnu nové generace

Kralupy nad Vltavou – Současná prodejna Lidl v Kralupech nad Vltavou bude od 9. června na několik měsíců uzavřena. Během této doby bude na jejím místě postavena prodejna nové generace. Zákazníci se mohou těšit na moderní prostory, díky kterým bude nakupování komfortnější. Řada novinek čeká také na zaměstnance. Od 12. do 14. června proběhne ve stávajících prostorách mimořádný výprodej spotřebního zboží.

Nová budova prodejny v ulici Veltruská se bude od ostatních prodejen lišit moderním architektonickým pojetím, nově uspořádaným vstupním zádveřím, vzdušným a velkoryse pojatým vnitřním prostorem s dostatkem denního světla. Vítanou novinku budou představovat i širší uličky, větší úsek čerstvých potravin či velký odkládací prostor u pokladen. Příjemný pocit z nákupu pak umocní zvolené barvy či dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu.

„V novém konceptu našich prodejen myslíme především na zákazníky, kterým přinese komfortnější nakupování od začátku až do konce. Snažíme se tak vyjít vstříc jejich potřebám, jež se za poslední roky výrazně změnily. Neméně důležití jsou pro nás i naši zaměstnanci, kterým tento stavební koncept přinese kromě optimalizovaného uspořádání skladových ploch i velkorysé zázemí,” okomentovala výstavbu Zuzana Holá, tisková mluvčí společnosti Lidl.

Na pohodlí zákazníků je myšleno i na parkovišti. Všechna parkovací místa budou proto rozšířena ze stávajících 2,50 na 2,70 metru. Několik z nich bude speciálně vyčleněno pro rodiny s dětmi.

Velmi důležitým aspektem nové budovy je její šetrnost k životnímu prostředí. Budova bude využívat úsporné a zároveň příjemné LED osvětlení. K ochraně životního prostředí přispějí lepší tepelně izolační vlastnosti budovy a především použití ekologických chladicích technologií. To vše se také projeví v nízké energetické náročnosti prodejny.

Potraviny ve stávajících prostorách si bude možné naposledy nakoupit 8. června. V době od 12. do 14. června však bude prodejna znovu dočasně otevřena, proběhne zde totiž výprodej spotřebního zboží.

Termín otevření prodejny nové generace je naplánován na listopad letošního roku. Po dobu její výstavby mohou zákazníci využívat nejbližší prodejny Lidl ve Zdibech, Slaném či Neratovicích.             

autor: Tisková zpráva společnosti Lidl Česká republika, v.o.s. z 5. 6. 2018

Autor:admin