Přijďte vytvořit bílé peklo pro soupeře HK Kralupy

Kralupy nad Vltavou – Rádi bychom pozvali na nadcházející velmi důležitá utkání domácího týmu všechny příznivce, kteří kralupskému hokeji fandili a kteří si oblíbili tento krásný kolektivní sport. Myslím si, že náš tým v letošní sezóně dopřával divákům velké množství sportovních prožitků. Každým zápasem přicházelo více a více lidí, kteří hráče podporovali, což jim dodává sílu a motivaci ve hře. Zápasy ve venkovním prostředí jsou pro nás otazníkem. Navzdory herní a střelecké převaze, se nám nedaří důsledně dopravit kotouč za záda soupeřových brankářů, a tak z nich vytváříme brankáře pro Josefa Jandače do národního týmu a na olympiádu.

Jsem přesvědčený, že díky svému vynikajícímu přístupu k tréninkům a zápasům si Hokejový klub Kralupy společně s trenérem Jirkou Exnerem, vedoucím Zdeňkem Hanžlem, nejvyšším mudrcem Otou Pátkem a celým týmem zaslouží od diváků co největší podporu. Přijďte podpořit chlapce i na baráž a pomozte tak vytvořit skvělé bílé peklo pro soupeře, kteří se budou postupu HK Kralupy snažit zabránit.

Baráž začne na konci února, termín domácího utkání ale zatím není znám. Aktuální informace se dozvíte jak na webu www.hokejkralupy.cz tak na Facebooku HK Kralupy „A“.

Hodnocení klubu jsme již prováděli. Jsme naprosto nadšení z domácích zápasů, z hokejového herního projevu a také přístupu hráčů k tréninkům. Mimo jiné i toto jsou věci, které by měly fanoušky zajímat. Kralupský klub má svůj vlastní příběh. Po tříleté pauze se vrátil odchovanec kralupského hokeje Robin Student, který zcela jistě jednou bude velkou osobností domácího týmu. Nastoupil také Dušan Sikela, jenž je ikonou kralupského hokeje a chtěl by klubu pomoci nejen postoupit do vyšší krajské ligy, ale i dostat kralupský hokej do takové pozice, ve které by ho hokejoví nadšenci rádi viděli.

Kralupští hráči mají velkou tréninkovou morálku. Do týmu se zapracovali také noví hráči Dominik Borkovec, Jakub Kaprál a Martin Prazienka. Ve hře využíváme produktivity našich obránců, mezi kterými dominuje David Blahoš. Máme silné zadáky Tomáše Práška a Matěje Kulhavého. Přetvořili jsme útočníky Jakuba Šaršeho a Jakuba Maříka na obránce, kteří jsou schopni svojí ofenzivní hrou podpořit relativně moderní styl hokeje na naší úrovni. Nemalý podíl na skvělém umístění našeho týmu má vynikající nadstandardní výkon brankáře Jirky Exnera podporovaný velkou kolegialitou Jiřího Dvořáka a mentorstvím třetího brankáře Lukáše Torzy. Pokyny naprosto dokonale plní i Ota Řehák, Tomáš Roubal a Martin Hanžl. Tým velmi dobře doplňuje mladý Ondřej Davídek, který působí jako přímočarý hráč schopný převést kotouč přes celé hřiště a tlačit se do zakončení.

autor: Josef Zajíc

foto: Kateřina Horová

 

Autor:admin