MUSICFEST 2017 – vydařená hudební párty

Kralupy nad Vltavou – Hudební klub U Krkavce v pátek 3. 11. 2017 hostil 17. ročník tradiční listopadové akce MUSICFEST. Multižánrový festival se již poněkolikáté konal za podpory vedení města Kralupy nad Vltavou a organizátoři se snaží každý rok posunout úroveň této akce o krůček dopředu, což se letos 100% povedlo.

Letos do klubu zavítalo více než 170 návštěvníků, kteří ten večer vytvořili úžasnou elektrizující atmosféru pravého rockového klubu. V úvodu se na podiu představili tři mladí sóloví zpěváci -Tom Drgo, Mária Vacková a Veronika Langrová. Těsně před úderem 20. hodiny rozjela svůj koncert kapela Vocal Band Markéty Aptové, která předvedla profesionální výkon založený na čtyřhlasých zpěvech. Repertoár této kapely je pop-rockový a zněl velmi dynamicky, takže pestrobarevná párty se rozjela na plný plyn již od samého začátku.

O pořádný mejdan se postarala v pořadí druhá kapela Made in Garage. Parta čtyř mladých skvělých muzikantů a showmanů nenechala nikoho sedět na židli. Hudební fajnšmekry musela nadchnout sólová kytara Davida Fiedlera. Fanoušci nechtěli kapelu pustit z pódia, ale museli uvolnit prostor ďábelským rockerům Nobody Knows, známých jako předkapela amerického projektu ESP, člena legendárních KISS. Kluci předvedli kralupskému publiku pravou hard-rockovou show.

Na divácích i muzikantech bylo vidět, že si párty opravdu užili! Děkujeme Městu Kralupy za podporu.

autor: Markéta Hrdinová, organizátorka

foto: Tomáš Prejza

Autor:admin