Na „sokoláku“ soutěžili předškoláci

Kralupy nad Vltavou – Dne 10. 5. 2017 se konaly na sokoláku za slunného jarního odpoledne závody předškoláků. Celkem se zúčastnilo 39 kluků a holčiček ve věku 3 – 7 let. Předškoláci dorazili v doprovodu svých rodičů, ale hned po příchodu na hřiště se jich ujaly cvičitelky a z rodičů se stali přihlížející fanoušci  svých potomků.

Všichni malí závodníci obdrželi obrázková startovní čísla a byli rozděleni do pěti věkových kategorií a v pěti disciplínách se také soutěžilo: běh, skok, hod tenisákem, běh přes překážkovou dráhu a jízda – slalom na kole. Pro lepší orientaci a přehlednost byla každé věkové skupině přidělena cvičitelka s barevným označením, která své svěřence doprovázela na jednotlivá stanoviště. Závodilo se s velkým nasazením a energií, kterou můžeme my dospěláci dětem v tomto věku jen závidět. Po vyhodnocení výsledků bylo vyhlášeno pořadí všech dětí v každé kategorii a pomyslní vítězové byli všichni. Každému z dětí byl předán diplom a věcná odměna podle vlastního výběru.

Těšíme se na další setkání s malými sportovci na našem sokoláku a na závěr trochu pozměněný slogan: Sportu zdar a sportování dětí obzvlášť.

autor: Barbora Matesová, T.J. Sokol Kralupy

foto: Josef Vojtěchovský

        

Autor:admin