Tyjátjátra jdou do finále

Kralupy nad Vltavou – Tyjátjátra jdou do finále! A to opravdu velkolepě. Nejenže se v Kralupech chystá jeden z večerů, na který jen tak nezapomenete, ale DS Scéna jede hrát i na pražská profesionální prkna, co znamenají svět. Ale hezky postupně…

V sobotu 14. ledna si nenechte ujít výbornou komedii Dokonalá svatba. Divadelní soubor HROBESO, tradiční účastník Jiráskova Hronova, tam nechyběl ani minulý rok právě s touto hrou. A že je na co se těšit, je jasné už jen z popisku ke hře: …když jedna šílená situace stíhá druhou… Zběsilá situační komedie o svatbě, jakou jste ještě nezažili. Je ráno. Billovi začíná svatební den. Předchozí večer zapíjel s kamarády svobodu. Za chvíli ho má přijít vzbudit jeho nevěsta. Jenže ouha! Zjišťuje, že pod peřinou je s ním neznámá dívka. Tak tahle kocovina bude mít říz… Nemaluj tchýni na zeď!

A protože nejsme žádní troškaři, rovnou z kulturáku můžete zavítat do naší útulné klubovny, kde to rozjedeme společně s rakovnickou kapelkou Z DAVU.

Úplný závěr festivalu je tak trochu v duchu změn. Plánovaná premiéra Já měla hezkej život se přesouvá na náš letní festival Za Vodou. Ale netruchlete, máme pro vás více než adekvátní náhradu. Povedlo se nám totiž domluvit hraní naší hry Zabiják Joe v Činoherním klubu v Praze, a to v neděli 29. ledna! S naší oblíbenou černou komedií se totiž už loučíme a tahle téměř závěrečná tečka za naším desetiletým působením si zaslouží pořádnou událost. Udělejte si výlet, podpořte svoje kralupské divadelníky a hlavně oslavte s námi tu možnost zahrát si v Činoheráku.

Lístky si můžete kupovat zde: http://tickets.colosseum.eu/cinoherni-klub/standard/hall/id-116002.

Těšíme se na vás!

Přehled:

Sobota 14. 1. 2017 – 20:00

Velký sál KD Vltava

DS Ty-já-tr / HROBESO Praha

Robin Hawdon: Dokonalá svatba

80 Kč – vstupné se platí před vchodem do sálu

Sobota 14. 1. 2017 – 22:30

Klubovna DS Scéna

Z DAVU!

Prostě kytara, zpěv, piano, klavír, bicí, kytara, zpěv, baskytara, pozoun. Prostě rakovnická kapelka. Prostě večírek.

50 Kč – vstupné se platí až v klubovně

Neděle 29. 1. 2017 – 19:30

Činoherní klub Praha

DS Scéna Kralupy

Tracy Letts: Zabiják Joe

Autor:admin