Od září volná místa v AZ školce!

Kralupy nad Vltavou – Nový školní rok je zase tady a vy řešíte problém, kam dát své dítko do školky? Pokud Vám nevzali dítě do státní školky a chcete si zkrátit rodičovskou dovolenou, anebo jen potřebujete jednorázové hlídání, pak je tu pro vás naše AZ školka. Přijímáme každé dítě již od 1,5 roku! Jedinou podmínkou je, že dítě umí samostatně chodit.

OPZ_barevne (1)

AZ školka dětem nabízí pestrý program po celý den. Nejenom, že si u nás děti pohrají, ale učí se vědomostem rozumovým, pohybovým, hudebním a výtvarné výchově s proškolenými “tetami”. Každý týden je u nás věnován jinému tématu a jiným činnostem. Provozní doba: 7:00 až 16:00 (dle domluvy je možné i do 17:00).

Stále ještě váháte? Přijďte se  k nám podívat, a už nebudete! Mimo jiné pro vaše děti nabízíme adaptační program a individuální přístup. V případě potřeby máte možnost využít psychologického poradenství ZDARMA.

Máme pro vás ještě jednu skvělou zprávu! Díky finanční podpoře od MPSV se od května 2016 ponížilo školkovné na pouhých 4.900,- / měsíc. To znamená, že v případě dlouhodobého hlídání se cena pohybuje již od 27 Kč / hod. Samozřejmě zajišťujeme také stravné –  dopolední svačinu, oběd, odpolední svačinu a pitný režim po celý den.

V případě zájmu a dotazů nás neváhejte kontaktovat na našem emailu: azcentrumkralupy@email.cz  nebo na tel. čísle: 734 621 386.

autor: Alena Nováková, Koordinátor volnočasových aktivit, Centrum D8 o. p. s.

 

 

Autor:admin