Zapojte se do soutěže „Poznej Středočeský kraj“

Středočeský kraj – Národní památkový ústav ve spolupráci se Středočeským krajem vyhlašuje naučnou sběratelskou hru pro všechny věkové kategorie „Poznej Středočeský kraj“.

Stredocesky kraj - logo

„Cílem soutěže je atraktivní a nenásilnou formou přilákat rodiny s dětmi na hrady, zámky, technické památky, muzea a galerie, kterých je nejen náš region plný. Byla by škoda, aby lidé seděli jen doma u počítačů a televizí, přitom ta nejzajímavější místa a zážitky mají kousek od domu,“ řekl středočeský hejtman Miloš Petera, který soutěži udělil záštitu.

 Každý účastník při návštěvě místa ve Středočeském kraji, které je zařazeno do systému sběratelské a poznávací hry Sestav si svůj svět, získá při nákupu magnetky ve tvaru puzzle jedinečný kód, který si přihlásí na svůj sběratelský profil, tak jako ostatní magnetky získané na dalších objektech po celé republice.

 Podrobná pravidla soutěže najdete na www.sestavsisvujsvet.cz

 Cílem soutěže, která trvá do konce října, je co nejlépe poznat kulturní, přírodní, technické a další pamětihodnosti a atraktivity Středočeského kraje. Nejúspěšnější sběratelé mohou vyhrát výpravnou obrazovou publikaci Střední Brdy – hory uprostřed Čech, dvě celodenní vstupenky do Vodního světa v Aquapalace Praha, společenskou hru Cestujeme po Středočeském kraji nebo volnou rodinnou vstupenku do muzeí a galerií zřizovaných Středočeským krajem platnou do 31. 10. 2017.

autor: Michaela Drobná, tisková mluvčí Středočeského kraje

 

 

 

Autor:admin