KRALUPSKÝ SLUNOVRAT se již kvapem blíží

Kralupy nad Vltavou – Louka vedle Budečské stezky za fotbalovým stadionem za sídlištěm V Zátiší podél Zákolanského potoka a bývalého mikovického mlýna. Sjezd pro vozidla uličkou Na Staré mlýnské cestě před železničním přejezdem u mikovické restaurace Kréta. Pátek – sobota 17. – 18. června 2016. 
V pátek večer pouze filmové posezení a pokec od cca 18 hod. V sobotu se od 14 hod. začíná pohádkou pro děti Červená Karkulka, poté již následují kapely a zpěváci. Vstup zdarma!

TRABAND, Lo-Fi-pop (Praha), Konvrzek & Kalivoda, písničkářská všehochuť z Velvar, Chichimeků & Baobaby, reggae & ska (Mýto), Panelákoví Fotři, srandovní kapela (Praha), Bez Klobouku Bos, funky, rock i bigboš (Kralupy), Vojta Schmidt, sólo na bicí (Kralupy), Divadelní kus Červená Karkulka (Ochotníci Nelahozeves).

Vynikající občerstvení, též vegetariánské! Dětský koutek včetně malování na obličej. Kolaři vítáni! Pohodové odpoledne, večer i noc pro všechny věkové kategorie.

Pořadatelé děkují Městu Kralupy za udělený grant ve výši 23.000 Kč na podporu nákladů přímo souvisejících s Kralupským Slunovratem.

Více na:
www.facebook.com/SlunovratKralupy
www.slunovratkralupy.wordpress.com

Tři ukázky účinkujících:

Traband
www.youtube.com/watch?v=7jlSmZ2MJUQ&list=PL4B8QIRRFSvyW3S9Yz4GmYKIoBcI9fek0

Panelákoví fotři
www.youtube.com/watch?v=Maz_XgifjaY

Vojta Schmidt
www.youtube.com/watch?v=za6FduiSN1w

 

pořadí vystupujících:

14:30 Červená Karkulka – pohádka

15:00 Vojta Schmidt – sólo na bicí

16:00 Chichimeku & Baobaby

18:00 Bez klobouku bos

19:30 Panelákoví fotři

21:00 TRABAND

22:30 Konvrzek & Kalivoda

autor: Martin Tlustý

Autor:admin