Pozvánka na závod v orientačním běhu v rámci Dnů Kralup

 

Kralupy nad Vltavou – Sportovní oddíl orientačního běhu v Kralupech nad Vltavou si vás dovoluje pozvat na závod, který se bude konat v pátek 3. 6. 2016 v rámci Dnů Kralup.

Přijďte si zkusit něco nového a zúčastněte se našeho závodu. Nezáleží na věku či pohlaví, závod je vhodný pro děti i rodiče nebo celé rodiny. Bojíte se a nevíte, jestli to zvládnete? Nabízíme krátký dotazník, který vám může napovědět:

  1. Víte, co je to orientační běh?

ANO: Super! Není co řešit, víte, o co jde, a tak si přijďte s námi zaběhat.

NE: To vůbec nevadí, přijďte 3. 6. na kralupský Sokol, ujmou se vás zkušení orienťáci, vše se dovíte a snadno to pochopíte.

  1. Máte orientační smysl?

ANO: Výhoda pro vás, přijďte si své schopnosti ověřit v praxi.

NE: Nevadí, dostanete mapu a můžete závod absolvovat klidně ve dvojici nebo ve větší skupině. A v Kralupech se přece neztratíte.

  1. Bojíte se, že to pro vás bude příliš těžké?

ANO: Nebojte, máme kategorie pro každého: pro nejmenší v areálu Sokola, pro zdatnější, kteří si chtějí obejít jen pár kontrol, a taky pro závoďáky, kteří si chtějí poměřit síly s ostatními.

NE: Super, obtížnost bude určitě tak akorát. Tak přijďte.

  1. Láká vás závod ve městě?

ANO: V tom případě, a to nám věřte, je tento závod to nejlepší, čeho se zúčastnit.

NE: Ano, jsou i lepší místa, ale někde se musí začít. Ve městě to bude brnkačka, naučíte se práci s mapou a příště už s námi vyrazíte do lesa. A možná pak budete na Kralupy ještě s láskou vzpomínat.

 

Tak neváhejte, přijďte se zúčastnit a vyzkoušejte si orientační běh. Krásný sport v přírodě pro celou rodinu, který prověří nejen vaši sportovní kondici, ale i bystrého ducha. Budeme se na vás těšit 3. 6. 2016 na hřišti Sokola v Kralupech od 16:00 do 17:45 hodin.

Více informací najdete zde: http://skobkralupy.unas.cz/Dny-Kralup-2013-OB-pro-vsechny.html

Dny Kralup 2016, plakát

 

autor: Zuzana Procházková, SOOB Kralupy

Autor:admin