Basketbalistky hostily tým z Anglie

Kralupy nad Vltavou – Ve středu večer 22. března 2016 kralupské ligové basketbalistky v přátelském mezinárodním zápase s ženským univerzitním týmem z Durhamu v severovýchodní Anglii hladce zvítězily, když po celou dobu zápasu své soupeřky z hrdého Albionu herně velmi podstatně převyšovaly. Konečný výsledek zápasu byl 80:40 ve prospěch domácích hráček. Nejlepší střelkyní za kralupské hráčky byla Procházková Andrea s 28 nastříleným body.Zápas Anglie_o

Zpola zaplněná kralupská basketbalová hala často nadšeně aplaudovala přesným kralupským přihrávkám, jakož i dlouhé řadě přesně mířených hodů, které jeden za druhým nekompromisně končily v koši anglického univerzitního týmu. Trenérky Marta Válková a Renáta Procházková mohly být s výkonem svých svěřenkyň spokojeny.

Jednalo se o ojedinělou návštěvu anglického univerzitního klubu, ale myslím si, že na závěrečném rautu, který pro hráčky z Durhamu náš klub připravil, se hráčky spolu výborně pobavily a do budoucna si myslím, že nás univerzitní družstvo opět navštíví.

autor: Radana Hniličková, prezidentka klubu

foto: Quido van Gouth

Autor:admin